No Picture

Копачка со одличен настап на „Денови на кочанскиот ориз“

September 29, 2018 Valeri Spasevski 0

Здружението Фолклорна група Копачка имаше успешен настап на популарните “Денови на кочанскиот ориз”. На настанот кој го организираше Општина Кочани претставувањето на “Копачка” се состоеше […]