Утре во Делчево отворена средба со претседателот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицковски

Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Делчево преку јавен настан, ги поканува сите членови и симпатизери на партијата на Отворена средба со Претседателот Христијан Мицкоски во сабота (15.09.2018 година) во просториите на централниот штаб во центарот на Делчево (зелената зграда) со почеток во 20.00 часот. Сите заинтересирани ќе може да поразговараат со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски како и со членовите на општинскиот комитет за сите актуелни прашања.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*