Супер музички викенд во Club RIVER со BLENDIMORE &DJ COBE

Нов викенд, нови супер забави во Club RIVER.

Овој петок 19 октомври за ваше добро расположение ќе се погрижи BLENDIMORE.

Сабота 20 октомври уживајте во HOUSE MUSIC журката со DJ COBE.

Club RIVER – Најдобриот ноќен клуб во Источна Македонија.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*