Супер викенд журка во Sky Caffe

Октомвриските викенд забави во Sky Caffe продолжуваат. Овој петок момците од The Jokers повторно задолжени за ваша незаборавна вечер.

Во сабота 20 октомври Иван и Ангел се дежурните забавувачи за ваше добро расположение.

Не пропуштајте уште еден незаборавен викенд во Sky Caffe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*