Одиграни општински натпревари во женски футсал

Во рамки на општинските натпревари во футсал во Делчево се одигра натпревар во женска конкуренција за основни училишта.

Општинското основно училиште Ванчо Прке загуби од Општинското основно училиште Св.Климент Охридски со резултат 2:4. Понатамошните натпревари ги продолжува екипата на Св.Климент Охридски.

Честитки до победниците и многу успех во понатамошните натпревари, а на поразените повеќе среќа во следните натпревари.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*