BADEL Party оваа сабота во Club RIVER !

BADEL Party oваа сабота во Club RIVER

Екстра промотивни цени на:

Koњак 1L + 3 Пепси = 1000ден.
Водка 1L + 1 Џус = 1000ден.
Џин 1L + 1 Џус = 1000ден.
Рум 1L + 3 води = 1000ден.
Шток 1L + 3 пепси = 1500ден.
Мента 1L + 3 “7up” = 1300ден.

За ваше супер расположение ќе се погрижи HAWANA BAND

И сето тоа со хостеси, изненадувања и многу награди.

Не пропуштајте уште една супер саботна забава во најдобриот ноќен клуб во Истокот – Club RIVER

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*