Соопштение од ЈПКД „Брегалница“ Делчево

Почитувани Корисници

Во периодот од 12.11.2018 год. (Понеделник) до 16.11.2018 год. (Петок),ЈПКД Брегалница ќе врши собирање на растителниот отпад од дворните површини во градот Делчево според следниот распоред:

-Понеделник и Вторник ќе се собира во населбата Милково брдо;

-Среда во населбата Ново Делчево;

-Четврток и Петок во населбите Стар Монопол, Први, Втори и Трети Реон и Стар Расадник.

За таа цел се повикуваат сите граѓани да го соберат и соодветно пакуваат растителниот отпад и истиот да го остават до дворните огради на видно и пристапно место.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*