Делчевските „Џокери“ ја oбјавија „We want to do“!

Популарното делчевско диџеј дуо “The Јokers” го објави големото музичко изненадување кое го подготви за своите обожаватели.
 
Диџеите Давор и Слободанчо на својата официјална фејсбук страна го објавија нивниот најнов сингл кој The Jokers насловен „We want to do“.
 
Во најновиот спот кој The Jokers музички го обработија во сопственото студио друштво им прави популарната Elenora T. чиј вокал е искористен за потребите на новиот хит.
 
Хитот „We want to do“ како што велат популарните Џокери е инспирација од ултрапопуларнoто диџеј дуо “The Chainsmokers”.
 
Во продолжение премиерно ви ја претставуваме “We want to do”!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*