Прослава на Мевлуд во понеделник во делчевската џамија

Во понеделник во џамијата Мехмед Фатих II, ќе се одржи прослава на Мевлуд. Како што информираат организаторите на прославата се поканети сите граѓани од општина Делчево без разлика на верска припадност. Почетокот на прославата е закажан за 19 часот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*