Видео: Македонска Каменица има свој Лука Модриќ!

Спортското игралиште во Македонска Каменица познато како„школското“, пред 10 дена доби нова тартан подлога. Игралиштето ќе им служи за секојдневно спортување на искусните спортисти, но и на најмалите од градот. Кога сме кај најмалите на пуштањето во употреба на игралиштето го забележавме и малиот „Лука Модриќ“, момче на кое за жал не успеавме да му го дознаеме името и презимето, но снимајки кадри од настанот, забележавме дека момчето и според физиономијата, но и според фудбалската умешност која ја покажа на теренот, во голема мера потсетува на големиот Лука Модриќ.

Ви нудиме можност да се уверите во кажаното, а на малиот Лука Модриќ од Каменица му посакуваме многу успех во фудбалската игра.

Македонска Каменица има свој Лука Модриќ!!!

Македонска Каменица има свој Лука Модриќ!!!

Posted by delcevo365.mk on Saturday, November 17, 2018

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*