Овој петок Black Friday во Риверсофт!

📢  Денот кој сите го чекаме – Светскиот ден на шопингот Black Friday познат по најниските цени и најголеми заштеди овој петок 23.11 и во Риверсофт! 📢

Подготвивме дури до 70% попусти и подароци за сите, вклучувајќи производи од целиот асортиман, во кој нудиме бела техника, грејни тела на пелети и цврсто гориво, клима уреди, компјутери и компјутерска опрема, смартфони, таблети и лаптопи, телевизори апарати за домаќинство, канцелариска опрема, фотоапарати, противпожарни апарати, аларми и сигурносни камери.

Очекувајте го и каталогот кој ќе излезе во текот на неделата во кој ќе можете да ја погледнете нашата единствена понуда за Black Friday.

Нашите салони се наоѓаат во Струмица на бул. Ленинова 99 и Васил Сурчев 9. За подетални информации контактирајте не на некој од броевите 034 / 340-020 | 034 / 340 019 | 070 / 387-650.

Ве покануваме да не посетите и да се уверите во најниските цени на пазарот во Македонија!

Со почит,

Риверсофт.

 

📢 ⚫ Денот кој сите го чекаме – Светскиот ден на шопингот Black Friday познат по најниските цени и најголеми заштеди овој…

Posted by RiverSoft on Sunday, November 18, 2018

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*