Соопштение од ЈПКД „Брегалница“ Делчево

Поради дефект на главната водоводна линија ги известуваме корисниците во населбата стар Расадник дека денеска Среда (21.11.2018 год) од попладневните часови па се до утре Четврток (22.11.2018 год.) до утринските часови нема да имаат вода за пиење од градскиот водовод.Екипата на ЈПКД Брегалница работи на отстранување на истиот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*