Најново во Делчево – Tobacco Pulse, за сите ваши потреби од 07:00 до 01:00 часот!

Најново во градот Tobacco Pulse!

Во Tobacco Pulse во Делчево може да најдете секаков вид на алкохолни и безалкохолни пијалоци.

Сите видови на цигари и секаков вид на прехранбени продукти со цени достапни за сечиј џеб.

Се наоѓаме во комплекс Дамјанов спроти Стопанска банка во Делчево.

Работиме од 07:00 до 01:00 по полноќ.

Tobacco Pulse ваш вистински избор!

Отсега, сите видови на цигари, алкохолни и безалкохолни пијалоци на ваше располагање од 07:00 до 01:00 часот во новото Tobacco Pulse во Делчево. Локација, комплекс Дамјанов спроти Стопанска банка

Posted by delcevo365.mk on Thursday, November 22, 2018

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*