Новогодишни пакетчиња и свежо печени кикирики во секое време во Маркет Европа

Почестете ги вашите најмили со најевтините новогодишни пакетчиња од маркет Европа.

Но не само тоа во ЕВРОПА, повторно на ваше барање, свежо печени кикирики во секое време.

Во ЕВРОПА секогаш ќе најдете и свежи слатки и колачи на кило по најпристапни цени.

Освен тоа во ЕВРОПА снадбете се со сите прехранбени производи, секогаш тазе и топол леб, хигиенски средства, алкохолни и безалкохолни пијалоци, сите видови цигари,  свежи апетисани и слатки на кило.

Маркет „Европа“ се наоѓа на најфрекфентното и најдостапно место во градот  на улицата Орце Николов (спроти Аполон) и работи секој работен ден,  сабота и недела од 07 часот наутро!  Повелете и уверете се!

Маркет ЕВРОПА – Најевтини новогодишни пакетчиња, слатки на кило по најпристапни цени и свежо печени кикирики во секое време

Маркет ЕВРОПА – Најевтини новогодишни пакетчиња, слатки на кило по најпристапни цени и свежо печени кикирики во секое време

Posted by delcevo365.mk on Thursday, November 22, 2018

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*