Овој викенд во Club RIVER- DJ 5ETROVSKI& FEVER BALCANPARTY!

Продолжуваме и овој викенд со супер забава!

Петок 23 ноември  – Trap Therapy DJ 5ROVSKI

Сабота 24 ноември – Fever Balcan Party 

Club RIVER – Најдоброто место за забава!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*