Петочна забава со The Jokers во Sky Cafe!

Викендот е пред нас па затоа опуштете се со уште незаборавна вечер овој петок во Sky Cafe!

Многу забава, изненадувања и супер музика со неповторливите The Jokers!

Не пропуштајте!!!

Петок 23 ноември 22:00, супер забава со The Jokers&Sky Cafe!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*