Есенска авантура на членовите на Off Road – Голак

Здружението Off Road Голак од Делчево, викендов ја реализираше off road турата до Буковик и Кадиица. Според информациите кои ги добивме вкупно 15 учесници со околу 6 џипови уживаа во возењето на ридско планинскиот пехчевски предел кој ги овозможува сите предуслови за преферирање на ваквиот вид на спортско-рекреативно возење.

Еве дел од она што се случуваше за време на оваа Off Road маршрута.

Off Road авантура по Буковик и Кадиица на здружението Голак од Делчево

Posted by delcevo365.mk on Monday, November 26, 2018

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*