ICEBERG kitchen&bar – N°1 во Делчево!

Во прекрасниот амбиент на ICEBERG kitchen&bar , внимателно одбрано мени на готвени јадења кои ќе ги задоволат вкусовите и на најголемите гурмани.

Во ICEBERG kitchen&bar секаков вид на свежи салати во секое време од денот.

Во комбинација со секојдневното еспресо, макијато, капучино и сите други видови на кафе и чај, за сладокусците  во ICEBERG kitchen&bar се и највкусните десерти, кои нема да може да ги најдете на друго место.

Најдобрата пастрмајлија и сите новитети од светската гастрономија ќе ги најдете токму тука.

Препознатливи по беспрекорната услуга, секојдневните драгоцени моменти поминати во ICEBERG kitchen&bar се време потрошено на вредни спомени.

 ICEBERG kitchen&bar – Успешна фамилијарна приказна која трае 20 години

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*