Во недела „Еко Кам Мед“ организира предавање за пчеларите со д-р Родољуб Живадиновиќ

Здружение на пчелари „Еко Кам Мед’’ од Македонска Каменица, на 2 декември 2018, со почеток од 10:00 часот во Големата сала од Дом на култура во Македонска Каменица, организира двочасовно предавање на тема: „Воведување на нови методи на пчеларење во изменети агроеколошки услови“.

Предавач ќе биде претседателот на СПОС (Сојуз на пчеларски организации Србија), доктор – епидемиолог Родољуб Живадинович https://www.facebook.com/rodoljub.zivadinovic, долгогодишен пчелар, автор на повеќе трудови од областа на современото пчеларење.

Влезот за членовите на ЗП „Еко Кам Мед“ од Македонска Каменица е слободен, додека за останатите заинтересирани пчелари влезот е 100 денари.

Во недела „Еко Кам Мед“ организира предавање за пчеларите со д-р Родољуб Живадиновиќ

Во недела „Еко Кам Мед“ организира предавање за пчеларите со д-р Родољуб Живадиновиќ

Posted by delcevo365.mk on Wednesday, November 28, 2018

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*