Црвен крст Делчево во сабота организира акција за собирање облека

Општинската организација на Црвен крст Делчево во сабота 1 декември 2018 година ќе организира собирна акција. Акцијата се одржува по повод ден на волонтеризмот а во рамки на истата пред просториите на Црвен крст во Делчево хуманите граѓани ќе можат да донираат облека и хигиенски средства. Акцијата ќе биде спроведена од страна на младите волонтери при Црвен крст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*