Резултати на претставниците од Делчево на трката ,,Course de L’Escalade” во Женева

Победниците на трката во Делчево кои учествуваа на 41 трка ,,Course de L’Escalade” во Женева ги постигнаа следните резултати.

Марија Богдановска (4,8 км) = 21.20,7

Павлинка Станоева (4.8км) =27.01,1

Борче Ивановски (7.3 км) = 29.35,9

Претставниците на Рефрама трчаа како што следува:

Драган Стоиловски (7,3 км) = 37.34,4

Ванчо Ангеловски (7,3 км) = 42.52,1

Вероника Стоиловски (4,8км) 31.26,6

Ариана Стоиловски (кадети) = 15.11,3

Никола Стоиловски (Ученици) 11.14,9

Претставник на Драм Ас: Дејан Златковски (пешачење 8км) 1:00.38,6.

СУПЕР резултати. Им посакуваме поголеми успеси во иднина!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*