Започнува празничната еуфорија во Club RIVER!

** Од овој викенд Club RIVER започнува со работа од 00:00 часот.
** – HAPPY HOUR – од 00:00 до 01:00 часот, BADEL (коњак, водка, узо и рум.)

Не пропуштајте, овој викенд бидете дел од празничните забави со DJ DIMITROFF и TONI ANDREEV!!

Club RIVER вашето омилено место за забава!!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*