⭐ 5 дена попусти на сите BEKO производи во Риверсофт! ⭐

 5 дена попусти на сите BEKO производи во Риверсофт! 

Само во Риверсофт, оваа недела одберете си свој BEKO производ по акциска цена!

Покрај оваа акција Риверсофт Ви нуди и производи од бела техника, грејни тела на пелети и цврсто гориво, клима уреди, компјутери и компјутерска опрема, смартфони, таблети и лаптопи, телевизори апарати за домаќинство, канцелариска опрема, фотоапарати, противпожарни апарати, аларми и сигурносни камери по најповолни и најниски цени убедливо на пазарот во Македонија.

Нашите салони се наоѓаат во Струмица на бул. Ленинова 99. За подетални информации контактирајте не на некој од броевите 034 / 340-020 | 034 / 340 019 | 070 / 387-650.

Повелете!

Со почит,

Риверсофт

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*