НВО „КХАМ“ одбележа 20 години од своето постоење!

Невладината организација КХАМ од Делчево вечерва одбележа 20 години од своето постоење. Одбележувајки го својот значаен јубилеј, извршниот директор на невладината организација КХАМ, Зекир  Абдулов, истакна дека остварувајки најголем дел од зацртаното,, организацијата постигнала значаен успех во 2018 година.

-Невладината организација успеа во 2018 година да оствари најголем дел од проектираното во 2018 година, а на сите граѓани на Делчево  им посакувам многу здравје, среќа и успех во 2019 година, рече Абдулов.

Еве го неговото целосно обраќање по повод големиот јубилеј!

НВО „КХАМ“ одбележува 20 години од постоењето!

НВО „КХАМ“ одбележува 20 години од постоењето!

Posted by delcevo365.mk on Friday, December 28, 2018

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*