DJ Forte вечерва во Club RIVER!

И во новата 2019 година Club RIVER продолжува со најдобрите забави за најдобрите посетители.

Во првата вечер од Новата 2019 година ќе ве забавува DJ Forte!

Многу забава, изненадување и весело расположение вечерва 1 јануари 2019 заедно со DJ Forte&Club RIVER!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*