Делчевските „бисерчиња“ со одличен настап во Виница!

Годинешните победнички на детскиот фестивал „Пијанечки бисери“, Искра Георгиевска и Михаела Начовска од Делчево одлично се претставија на Божиќнипот концерт кој го организираше Домот на култура „Тошо Арсов“ од Виница.

Еве како низ фотографии изгледаше нивниот настап.

Еве како изгледаше нивниот настап на Новогодишниот концерт во Делчево!

Делчевските музички надежи – Михаела Начовска и Искра Георгиевски!

Posted by delcevo365.mk on Friday, January 4, 2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*