Супер забава и овој викенд во ClubRIVER 📀🎙️🎶

Уште едно музичко задоволство за сите љубители на полноќната забава во Club RIVER!

Петок 4 јануари 2019 – The JOKERS!

Сабота 5 јануари 2019 – Band Instrumental!

Не пропуштајте, супер музика, многу забава и екстра изненадувања за сите гости овој викенд во Club RIVER!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*