Саботна забава со Bongas&Guitares во SKY Cafe!

SKY Cafe и оваа сабота 5 јануари  ве поканува на уште една неповторлива Предбожиќна забава во Новата 2019 година

За ваше супер расположение ќе се погрижат веќе стандардните Bongas&Guitares!

И не само тоа, вечерва е загревањето со Ivan&Angel!

Во недела на 6 јануари, Бадник ќе ве забавуваат Teatro Band!

SKY Cafe – Вашето омилено место за забава!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*