Бадникова забава со Teatro Band во SKY Cafe!

Поминете прекрасни Бадникови мигови вечерва во вашето омилено кафуле SKY Cafe!

За празнично расположение ќе бидат задолжени TEATRO Band!

SKY Cafe ви поскаува СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*