Единствено во VEGAS CASINO BEROVO – Дополнителни Ladies Night бонуси!!!

НОВО!!!
LADIES NIGHT (Петок)
Вечерта ќе биде збогатена со дополнителни БОНУСИ на секој час од 21.00ч до 24.00ч
21.00ч. – 22.00ч. = 2000ден
22.00ч. – 23.00ч. = 2000ден
23.00ч. – 24.00ч. = 3000ден

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*