МАКСИМ-ПЛАСТ Делчево – поим за ПВЦ и алуминиумска столарија!

МАКСИМ-ПЛАСТ е компанија која се занимава со изработка и монтажа на алуминиумска и ПВЦ столарија.

Следејки ги највисоките светски стандарди и технолошки трендови, МАКСИМ-ПЛАСТ ви нуди широка палета на квалитетни производи кои се спој на комплетна производна линија поткрепена со вештините и знаењата на своите вработени.

Секој производ од МАКСИМ-ПЛАСТ е уникатно изработен со цел да се вклопи во вашиот дом.

Во МАКСИМ-ПЛАСТ вршат изработка и монтажа на ПВЦ и алуминиумски:

 • ВРАТИ
 • ПРОЗОРЦИ
 • КОМАРНИЦИ
 • ГАРАЖНИ ВРАТИ
 • ОГРАДИ
 • РОЛЕТНИ
 • ВАРИОЛАЈТ ЗАВЕСИ
 • РОЛО ЗАВЕСИ
 • МИНИ РОЛО ЗАВЕСИ
 • ЗЕБРА ЗАВЕСИ
 • МИНИ ЗЕБРА ЗАВЕСИ
 • ВЕНЕЦИЈАНКИ

Изборот е ваш а како што велат од МАКСИМ-ПЛАСТ, останотото препуштете го на вредните раце на вработените.

Контактирајте ги затоа што навистина се најдобри. Телефон: 070-367-364.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*