Маркет „Европа“ за сите ваши потреби, во секој дел од денот!

Веќе добро познатиот мини маркет „Европа“ во Делчево, ви нуди широк асортиман на производи кои може да ги најдете во секое време поради добрата снабденост и секојдневните различни акции, попусти и нови производи. Во „Европа“ секогаш на дланка Ви се најновите продукти кои излегуваат на Македонскиот пазар и тоа по најповолни цени и поволни услови за плаќање. Тука може да ги најдете сите прехрамбени производи, секогаш тазе и топол леб, хигиенски средства, алкохолни и безалкохолни пијалоци, сите видови цигари,  свежи апетисани и слатки на кило.

Маркет „Европа“ се наоѓа на најфрекфентното и најдостапно место во градот  на улицата Орце Николов (спроти Аполон) и работи секој работен ден,  сабота и недела од 07 часот наутро!  Повелете и уверете се!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*