Највкусната храна е секогаш кај нас – Ресторан и Хотел ТРЛА

За доручек, ручек, вечера – Ресторан Трла

За добра забава со музика во живо – Ресторан Трла

За свадби, родендени, крштевки и други свечености – Ресторан Трла

За удобен ваш престој – Хотел Ресторан Трла

За се што ви потребно – Хотел Ресторан Трла

И тоа не е се. Забавите во Ресторан и Хотел Трла продолжуваат. Секој викенд за ваше добро расположение музика во живо!

Резервирајте навреме на 📞075 559 279 !

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*