ПЕКЕ дооел Делчево – За вас повеќе!

ПЕКЕ дооел Делчево, фирма со повеќекратни услуги и загарантиран добар однос кон своите коминтенти.

Со ПЕКЕ дооел Делчево, патувајте безбедно до Швајцарија и назад. Секој вторник и сабота од Делчево до Швајцарија и секој вторник и петок од Швајцарија до Делчево. Контакт телефони: 0041791959541 и 0041762777916.

Кога сме кај патувањето ПЕКЕ дооел Делчево организира и превоз на патници и пратки за Германија и назад.

Поаѓање од Делчево секоја среда и сабота. Враќање од Германија секој вторник и петок.
Резервирајте навреме на 078 29 86 86 и 077 96 74 74. 

Патувајте опуштено, безбедно, сигурно и по најповолни цени од Делчево до Минхен, Штутгарт, Аугсбург, Улм, Карслруе, Франкфурт, Дуисбург, Дортмунд, Есен, Дизелдорф, Келн и многу други градови.

Но, тоа не е се, ПЕКЕ ДООЕЛ врши и секојдневна испорака на вашите пратки и пошта насекаде низ Македонија.

Освен тоа во просториите на ПЕКЕ дооел во комплекс Делчевчанка влез 2, вршиме фотокопирање, скенирање, принтање во боја, дипломски, презентации и скриппти а располагаме и со хартија за принтери а3 и а4.

Контактирајте не, ви стоиме на располагање 077 96 74 74.

ПЕКЕ дооел Делчево – За вас повеќе!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*