Пицерија Палма – Ваш омилен ресторан со домашен амбиент

Во вашиот омилен ресторан со домашен амбиент секојдневна утринска понуда со различен избор на готвени јадења.

Највкусните пици и пастрмајлии отсекогаш биле традиција во Пицерија Палма.

За ваше добро расположение ве забавуваат одбрани бендови со музика во живо.

Опуштете се и уживајте во вашето утринско кафе со вашите пријатели во Пицерија Палма.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*