Подарете од срце, подарете од Унишоп!

Продавницата за подароци „Унишоп“ која се наоѓа над спортската сала на делчевската гимназија ви нуди широка палета на производи за домаќинството. Кај нас ќе најдете и ексклузивни модели на керамички производи и производи од стакло како и подароците и играчките за најмалите.

Впрочем не ви откриваме се, дојдете, одберете, подарете. Од услугата ви гарантираме дека ќе бидете задоволни.

Со еден збор „Унишоп“ е вашиот вистински избор. Ви стоиме на располагање секој работен ден од 10 до 19 часот.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*