Продолжува трендот на ниски цени во Трикотажа Сони Текс !

Продолжува трендот на ниски цени и овие Новогодишни празници во изложбено-продажниот салон на Трикотажа Сони Текс Делчево.

Во Сони Текс Делчево ќе најдете 100% сопствено производство на памучна долна облека, од маици, боксерки и пижами до сите видови на постелнини, навлаки и перници.

Широк асортиман на јоргани, ќебиња, чаршафи за маса и многу други производи од текстил од македонски производители со кои Сони Текс Делчево традиционално соработува.

Искористете ги екстра поволните цени и израдувајте ги вашите најмили со домашните памучни поризводи од Трикотажа Сони Текс Делчево.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*