СТАНИЦА ЗА ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД “ЛИКЕЈ ДЕЛВИН”

Само во Станицата за технички преглед ЛИКЕЈ ДЕЛВИН покрај врвната услуга, најниски цени за регистрација и осигурување на вашето возило добивате:

БЕСПЛАТНО – Контролен преглед во текот на целата година!

БЕСПЛАТНО – Промена на масло и филтри за масло!

БЕСПЛАТНО – Пријавување на штета, обезбедување документација, како и застапување при решавање на истата од страна на Полномошник – адвокат!

БЕСПЛАТНО – Три перења на вашиот автомобил!

БЕСПЛАТНО – Полирање на фарови!

БЕСПЛАТНО – Контрола на течност за кочење и дополнување на истата!

БЕСПЛАТНО –  Проверка на КЛИМА УРЕДОТ и дополнување на истата по екстра поволни цени!

БЕСПЛАТНО – Проверка и подесување на светлосни уреди!

БЕСПЛАТНО – Проверка на квалитетот на антифриз!

БЕСПЛАТНО – Промена на сите видови сијалици!

БЕСПЛАТНО – Компјутерска дијагностика на вашето возило!

ЛИКЕЈ ДЕЛВИН – СТАНИЦА ЗА ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД ДЕЛЧЕВО

Булевар Македонија 1К, 2320 Делчево

070 559 988 и 033 414 290

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*