СТРЕЛА ПРОМ ЗВЕГОР – Продавница со традиција

СТРЕЛА ПРОМ – Најпосетената продавница во с.Звегор која се наоѓа на регионалниот пат Делчево – Благоевград ви нуди екстра широка палета на производи по најпристапни цени во Звегор и пошироко.

Со еден збор се она што ви е потребно ќе го најдете во СТРЕЛА ПРОМ – ЗВЕГОР.

Продавница со традиција и реноме.

СТРЕЛА ПРОМ – ЗВЕГОР

Продавница со традиција – Стрела Пром с.Ѕвегор

Posted by delcevo365.mk on Monday, August 20, 2018

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*