Оваа среда, незаборавна забава со The JOKERS во Club RIVER!

Club RIVER Ве поканува на уште една одлична забава за која ќе се погрижат 🎧THE JOKERS 🎧
***TRAP, EDM Music***

Почеток: 00:00 часот

Не пропуштајте да бидете дел од урбаниот ноќен живот во Делчево!

Club RIVER & THE JOKERS Среда, 9 јануари 2019!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*