Легендите „Куку Леле“ повторно во Club RIVER!

Oваа сабота повторно во Club RIVER !!!
 
Легендите на македонската поп музика  “КУКУ ЛЕЛЕ“!
 
„Кучка неверна“, Постела од рози  и многу други хитови заедно со многу забава коктели и изненадувања!
 
Не пропуштајте уште една незаборавна забава со „КУКУ ЛЕЛЕ“ во Club RIVER!
 
Сабота, 19 јануари 2019 година
 
Старт 00:00 часот!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*