УНИВЕРЗАЛ БЕНД – Бенд со традиција и богат репертоар

Ако сакате добра забава, во кафеана, за роденден, вашата свадба или друга свеченост, Секо и Роберт од УНИВЕРЗАЛ БЕНД се гаранција за ваше вистинско музичко уживање.

Најбараните и најдокажаните виртуози во Делчево и регионот се бенд со традиција и богат репертоар за сечиј вкус.

Резервирајте ги навреме и обезбедете си забава која ќе ги задоволи музичките вкусови и на најпребирливите.

УНИВЕРЗАЛ БЕНД – Highlights info row image 075-573-643

Побарајте ги Универзал Бенд и на FACEBOOK

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*