Викенд со Dj DIMITROFF & Ivan&Angel во SKY Cafe!

И овој викенд продолжуваат забавите во вашето омилено кафуле SKY Cafe!

Петок, 18 јануари 2019 супер забава, многу хитови и коктели заедно со DJ DIMITROFF!

Сабота, 19 јануари 2019, загарантирана забава заедно со Иван и Ангел!

Не пропуштајте уште еден прекрасен викенд со Dj DIMITROFF & Ivan&Angel во SKY Cafe!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*