Петочна забава со Dj 5ROVSKI во SKY Cafe!

Вечерва уште една незаборавна забава со Dj 5ROVSKI во SKY Cafe!

Многу коктели, музички хитови и други изненадувања!

Не пропуштајте Dj 5ETROVSKI party вечерва во SKY Cafe!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*