Изгубено е куче од расата Лабрадор!

Од вчера изутрина сопствениците се во потрага по своето куче од расата Лабрадор.

Сите оние кои го имате забележано кучето или имате било какви информации за него контактирајте ги неговите сопственици на 071-302-606

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*