Вечерва DJ ACKO&House Hits забава во Club RIVER!

Club RIVER вечерва ве поканува на Полноќна House Hits забава заедно со DJ Acko!

И сето тоа зачинето со викенд промотивни цени на Finlandia за 70 ден и Tullamore whiskey за само 100 ден.

Оваа вечер бидете во Club RIVER !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*