Саботна Time Out забава во SKY Cafe!

Добро познатите SheXpeare Band со нов вокал и под ново име “Time Out” па мала пауза се враќаат во најпопуларното место за забава SKY Cafe!

Не пропуштајте, вечерва, 2 февруари 2019, почеток 21:30 часот.

Time Out&SKY Cafe!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*