Се бара домашниот миленик Теса!

Веќе два дена како сопственикот трага по својот домашен миленик Теса. Секоја оној кој има било каква информација за изгубената Теса ќе биде добредојдена.

Ако сте го забележале ова слатко кученце контактирајте го нејзиниот сопственик на телефоните 078-241-083 или 078-210-902.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*