Соопштение од ЈПКД Брегалница!

Почитувани корисници
Ве известуваме дека во тек се изготвувања и поднесувања на нотарски предлози за наплата на заостанатиот долг за 2018 година.
Поради тоа, а со цел избегнување на дополнителни трошоци од ваша страна,ве повикуваме најдоцна до 15.02.2019 година сите кои имате заостанат долг од 2018 година да се јавите во просториите на ЈПКД Брегалница со цел подмирување на истиот или склучување на договор за плаќање на рати.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*