Продавница за постелнини „Дравас“ – Квалитет за сечиј џеб!

Богат асортиман на постелнини, прекривки, перници, пижами, бебешка програма, пешкири во продавницата на „Дравас“ која се наоѓа на поранешната локација на „Жанет“!

„Дравас“ е една од ретките продавници во Делчево која располага со се што и е потребно на вашата спална од разнобојни јоргани, удобни чаршафи па се до прекрасни декоративни прекривки и ќебиња.

За најмалите овде се и високо квалитетните детски јоргани и перници, детски прекривачи, детски ќебиња, детски навлаки и 3Д постелнини со ликови од цртаните филмови.

Во „Дравас“ ќе најдете и јоргани кои се соодветни за сите 4 сезони со максимална удобност во текот на ноќта!

Тука ќе ги најдете и сите видови на декоративни ќебиња, поединечни и дупли постелнини, прекривки и прекривачи со две лица, женски и машки пижами, сет бањарки, пешкири, бебешка опрема, јоргански навлаки, бебешки и детски комплети, пешкири за плажа, фротирки дупли и поединечни, чаршафи за маси.

Од богатата широка палета на производи во „Дравас“ ги издвојуваме и прекривките со ластик и заштита за душеци и перници.

Внесете насмевка во вашиот дом со секогаш одличните цени на „Дравас“!

„Дравас“ се наоѓа на поранешната локација на „Жанет“ веднаш спроти паркингот на Аполон кафе.

Продавница за постелнини „Дравас“ – Квалитет за сечиј џеб!

Продавница за постелнини „Дравас“ – Квалитет за сечиј џеб!

Posted by delcevo365.mk on Tuesday, February 19, 2019

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*